SOBRE NOSALTRES

Qui som

El Club Esportiu Pyrene som una entitat que estimem el Pirineu i el volem posar a l’abast de tothom. Organitzem activitats durant tot l’any amb camp base a Cerdanya.

Creiem que el valor d’allò que fem dependrà de amb qui ho fem: les nostres activitats i programes els duem a terme un equip de professionals qualificats i amb experiència i alhora seguidors dels valors del Club.

Som Llicenciats en Educació Física, Tècnics Esportius, Mestres i Professors. Tenim vocació oberta i inclusiva mantenint el tracte proper i familiar.

Foto grupal de l'equip de monitors del Club d'Esquí Pyrene
Una monitora d'esquí xocant la mà amb el seu alumne

Filosofia

Volem facilitar el descobriment del Pirineu a nens/es, joves, famílies i grups. Ens agrada fer-ho amb esquís, a cavall, en bicicleta o a peu, sempre respectant el medi natural.

Utilitzem l’aprenentatge experiencial per facilitar a l’alumne diferents situacions que l’estimulin a descobrir i adquirir coneixements de forma activa. Som conscients de la qualitat educativa de les nostres accions, les experiències que proposem son excepcionals i sabem que perduraran al llarg de la vida generant valors, comportaments i estils de vida

L'EQUIP